Πετρωτά - Ζεόλιθος

Πετρωτά - Ζεόλιθος
Όταν μαζέψαμε τον ζεόλιθο για πρώτη φορά εκεί που ήταν απαγορευμένος είχαμε στο μυαλό μας έναν άλλον αγώνα ακόμα πιο σκληρό που δικαιώθηκε με ειρηνικό τρόπο ενάντια στην Αυτοκρατορία που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το μονοπώλειό της πρέπει λοιπόν ν' αντιληφθείς κι εσύ ότι η πορεία μας έχει αρχίσει για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τα προβλήματα που την καταπατούν εδώ και χρόνια γιατί δεν τόλμησε κανένας από εμάς να σκεφτεί το αδιανόητο.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Εξαγωγές της AKRITAS σε Αλγερία και Λίβανο

Εξαγωγές της AKRITAS σε Αλγερία και Λίβανο.
Δυναμική αυξητική τάση παρουσιάζουν οι εξαγωγές της βιομηχανίας ξύλου AKRITAS, η οποία την περίοδο αυτή αρχίζει σταδιακά να εκτελεί δύο μεγάλες παραγγελίες για επενδεδυμένη μελαμίνη, της τάξης των 25.000 κ.μ., για πελάτες της στην Αλγερία και το Λίβανο.

Η Εταιρεία, η οποία από ετών δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε χώρες της βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, εκτιμά ότι στις αγορές των συγκεκριμένων δύο χωρών υπάρχουν σημαντικά περιθώρια αύξησης των πωλήσεων καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη μεγάλης έκτασης οικιστικά προγράμματα.

Στην Αλγερία υλοποιείται πρόγραμμα που υπερβαίνεται τα 38 δισ. ευρώ και αφορά στην κατασκευή περισσοτέρων των 1,2 εκατ. νέων κατοικιών. Στην περίπτωση του Λιβάνου, διεθνείς οργανώσεις με επικεφαλής την Ύπατη Αρμοστεία του Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) χρηματοδοτούν οικιστικά projects για τη φιλοξενία των Σύρων προσφύγων που έχουν καταφύγει στη χώρα και οι οποίοι σε αριθμό ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο άτομα.

Στο χαρτοφυλάκιο των πελατών της AKRITAS στη βόρειο Αφρική, περιλαμβάνεται και μεγάλος εισαγωγέας της Τυνησίας, αγορά προς την οποία η ελληνική εταιρεία εξάγει μοριοσανίδα.

Η διοίκηση της μόνης εν λειτουργία ελληνικής βιομηχανίας ξύλου, επισημαίνει με την ευκαιρία ότι στόχος της, παράλληλα με την αύξηση των εξαγωγών, είναι η σύναψη νέων συνεργασιών για τον εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων της και η αξιοποίηση της μικρής κίνησης που αρχίζει να καταγράφεται στην εσωτερική αγορά σε ειδικές κατηγορίες τεχνικών έργων.

http://www.alexpolisonline.com/