Πετρωτά - Ζεόλιθος

Πετρωτά - Ζεόλιθος
Όταν μαζέψαμε τον ζεόλιθο για πρώτη φορά εκεί που ήταν απαγορευμένος είχαμε στο μυαλό μας έναν άλλον αγώνα ακόμα πιο σκληρό που δικαιώθηκε με ειρηνικό τρόπο ενάντια στην Αυτοκρατορία που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το μονοπώλειό της πρέπει λοιπόν ν' αντιληφθείς κι εσύ ότι η πορεία μας έχει αρχίσει για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τα προβλήματα που την καταπατούν εδώ και χρόνια γιατί δεν τόλμησε κανένας από εμάς να σκεφτεί το αδιανόητο.

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Διδυμότειχο: Διάλεξη του καθηγητή Νίκου Λυγερού



Οι «ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – Γνώση και Δράση», έχουν την ιδιαίτερη τιμή να παρουσιάσουν την ποιητική συλλογή με τίτλο «Το Βέλος του Διδυμοτείχου» του καθηγητή Νίκου Λυγερού, ο οποίος εμπνεύστηκε τα ποιήματα – κείμενα από το Διδυμότειχο και επέλεξε να τα διαθέσει για δημοσίευση στο Σύλλογό μας. Θα πραγματοποιηθεί διάλεξη στο Κάστρο του Διδυμοτείχου την Τρίτη 29 Ιουλίου 2014 στις 8:30 μ.μ. με ομιλητή τον καθηγητή Νίκο Λυγερό και με θέμα “Το Καστροπολίτικο Πνεύμα”. 
Πρόσωπα τόσο αξιόλογα όπως ο κύριος Λυγερός, εξυψώνουν την προσπάθεια μας και μας δίνουν ξεχωριστή δύναμη στην ανάδειξη της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας. Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε το Νίκο Λυγερό και αναμένουμε τις προσεχείς κινήσεις συνεργασίας μας. 

RadioEvros.gr