Πετρωτά - Ζεόλιθος

Πετρωτά - Ζεόλιθος
Όταν μαζέψαμε τον ζεόλιθο για πρώτη φορά εκεί που ήταν απαγορευμένος είχαμε στο μυαλό μας έναν άλλον αγώνα ακόμα πιο σκληρό που δικαιώθηκε με ειρηνικό τρόπο ενάντια στην Αυτοκρατορία που δεν ήθελε να εγκαταλείψει το μονοπώλειό της πρέπει λοιπόν ν' αντιληφθείς κι εσύ ότι η πορεία μας έχει αρχίσει για να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας από τα προβλήματα που την καταπατούν εδώ και χρόνια γιατί δεν τόλμησε κανένας από εμάς να σκεφτεί το αδιανόητο.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Βραβευμένο ελαιόλαδο Θράκης "Κύκλωπας"

new_bottlesΤο ελαιοτριβείο «ΚΥΚΛΩΠΑΣ Α.Ε.» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί από το 1982. Το ελαιοτριβείο ΚΥΚΛΩΠΑΣ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα ελαιοτριβεία στην Ελλάδα. Βρίσκεται στην Μάκρη Αλεξανδρούπολης μέσα στον αρχαιότερο ελαιώνα της Μεσογείου, κοντά στην σπηλιά του Κύκλωπα του Ομήρου από όπου πήρε και τ' όνομά του. Η άριστη λειτουργία , η συνέπεια , η σκληρή δουλειά , η συνεργασία και η αξιοπιστία μας τόσα χρόνια μας έχουν φέρει στην κορυφή της προτίμησης των ελαιοπαραγωγών της Θράκης. Αυτό μας έχει δώσει την δυνατότητά να εκσυγχρονίζουμε το μηχανολογικό μας εξοπλισμό πολύ συχνά και να έχουμε πάντα για εσάς ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά . Ως αποτέλεσμα όλων αυτών είναι πάντα η καλύτερη ποιότητα του «εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου Κύκλωπας» Στα ελαιοκτήματα ΚΥΚΛΩΠΑΣ καλλιεργούνται πάνω από 10.000 ελαιόδεντρα .
Το λάδι «ΚΥΚΛΩΠΑΣ» είναι το μόνο τοπικό ελαιόλαδο που κυκλοφορεί συσκευασμένο στο εμπόριο και μπορούν οι καταναλωτές να το βρούν σε όλη την Θράκη..

Ιστοσελίδα: http://www.kyklopas.com/site/